spiraalbodem 2 motorig auping

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd ca. 6 weken

   
Vanaf: € 1.095,-

Leverbaar op bestelling

Snel overzicht
Elektrisch 2-motorig. (bxl) 90x200 cm

Details

Auping spiraalbodems

Geen een lichaam is hetzelfde. De Auping spiraalbodems zijn juist gemaakt voor deze verschillen. De spiraalbodem is de bedbodem met de meest open structuur. Hierdoor zorg je voor dat schone en frisse lucht goed kan ventileren. Je lichaam wordt gelijkmatig ondersteund door de meer dan 10.000 drukpunten en de bodem veert altijd weer terug in de originele positie.

In bijna elk bed is het mogelijk om een spiraalbodem te plaatsen. De spiraalbodems zijn leverbaar in vele maten en verkrijgbaar in vlak, handverstelbaar en elektrisch verstelbaar met 1, 2 of 3 motoren.

De vlakke spiraalbodem is een dwarsgespannen spiraalbodem die staat voor een perfecte ventilatie en ondersteuning.

Het rug- en voetendeel van de handverstelbare bodem kan met de hand versteld worden. Ook hier weer de unieke ondersteuning en ventilatie dankzij de dwarsgespannen spiraalbodem. Het ruggedeelte kan versteld worden in 13 posities. Het voetgedeelte in 6 posities. Het zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen in verstelling en je comfortabel zit.

De Auping spiraalbodem is leverbaar met 1, 2 of 3 motoren. Hoe meer motoren hoe meer mogelijkheden. Bij de 1-motorige spiraalbodem kan het ruggedeelte elektrisch bedient worden door middel van een draadloze handset en het voetengedeelte kan met de hand versteld worden. Zowel het ruggedeelte als het voetengedeelte kan elektrisch versteld worden door middel van een draadloze handset bij de 2-motorige spiraalbodem.

De 3-motorige spiraalbodem heeft nog een extra functie. Zowel het rugdeel, voetendeel en hoofd- nekgedeelte zijn elektrisch te bedienen door middel van een draadloze handset.

Het ruime zitdeel van de elektrische spiraalbodem zorgt er steeds voor dat de matras zich goed kan vormen in de verstelling en dat je comfortabel zit om een goed boek te lezen of rustig tv te kijken. Ook tijdens het slapen kan je baat hebben bij een verstelbare bodem.

Eigenschappen

Naam spiraalbodem 2 motorig auping
Artikelnummer 10166738
Afmetingen (bxl) 90x200 cm
Materiaal Nee
Collectie/Serie -
Uitvoeringen Elektrisch 2-motorig.