schuifdeurkast arcen

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd ca. 9 weken

   
Voor: € 499,-

Leverbaar op bestelling

Snel overzicht
Uitgevoerd in de kleur eiken-sägerau met 2 schuifdeuren. (hxbxd) 217x200x067 cm

Details

Kledingkast Arcen

De kledingkast Arcen heeft veel opbergruimte voor een voordelige prijs. Deze kastenserie van DroomDomein heeft veel mogelijkheden. De kast kan in drie breedte maten geleverd worden, namelijk 200 cm/ 250 cm of 300 cm, na gelang de ruimte in je slaapkamer. De hoogte van deze Arcen kast is 217 cm, de diepte is 67 cm. Deze veelzijdige kast wordt standaard geleverd met 2 legplanken en een roede.

  • Diverse afmetingen leverbaar.
  • Leverbaar in vele actuele kleuren.
  • Veel opbergruimte voor een voordelige prijs!

De DroomDomein kast kan in diverse houtkleuren geleverd worden maar ook met 1 of 2 spiegeldeuren of met 1 of 2 glasdeuren. De glaskleuren zijn zwart, sahara, wit en graphite. De houtkleuren zijn zwart, sägerau en zilver. Er past zeker een van deze kleuren bij je interieur in je slaapkamer. Voor extra gebruiksgemak kan je de kledingkast voorzien van verlichting met of zonder extra lijst om de kast. Ook in de kast zijn er extra mogelijkheden zoals meerdere legplanken of ladeblokken. Handig om kleine kledingstukken zoals sokken in op te ruimen. Zo blijft het overzichtelijk.

DroomDomein heeft naast een uitgebreid kastenprogramma ook een uitgebreide boxspring- en slaapkamercollectie. Veel van onze boxsprings zijn zelf samen te stellen door het kiezen van een hoofdbord, matras en topdekbedmatras. Zo kies je ook je eigen comfort. Slapen is erg persoonlijk, iedereen heeft een eigen slaaphouding en slaapvoorkeur.

Naast deze collectie kan je ook terecht bij DroomDomein voor een grote en actuele trendy collectie dekbedovertrekken. Hier is keuze in verschillende materialen maar ook in kleuren en patronen. Kies je liever een romantisch dekbed of ga je voor chic of stoer. Aan jou de keus. Uiteraard vind je bij DroomDomein ook volop dekbedden en hoofdkussens. Ook hier geldt je persoonlijke voorkeur. Heb je het snel koud 's nachts of heb je het bijvoorbeeld snel warm. Ben je een rug-, zij- of buikslaper. Dit zijn enkele vragen die je je zelf voor de aanschaf moet afvragen. DroomDomein heeft zeker een dekbed en hoofdkussen die bij je past.

Eigenschappen

Naam schuifdeurkast arcen
Artikelnummer 10130446
Afmetingen (hxbxd) 217x200x067 cm
Kleur antraciet | bruin-tinten
Materiaal Nee
Collectie/Serie Tijdloos
Uitvoeringen Uitgevoerd in de kleur eiken-sägerau met 2 schuifdeuren.
Type(s) schuifdeur kast