Meer afbeeldingen

schuifdeurkast now! slide 200cm

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd ca. 6 weken

   
Voor: € 1.233,-

Leverbaar op bestelling

Snel overzicht
Uitgevoerd in design A in lak grijs met 2 schuifdeuren en front in lak wit en lak grijs en grepen in aluminium. (hxbxd) 225x202x068 cm

Details

NOW! Slide by Hülsta

Glijden is een van de mooiste functies, die meubelen kunnen hebben.

Open en dicht, open en dicht ⿿ zo'n glijdeur is leuk en ziet er fantastisch uit. Een kledingkast zoals NOW! Slide kan heel veel verschillende gezichten hebben. Het slimme kastenmeubel is verkrijgbaar in twee hoogtes en drie breedtes, drie designs, zes front- en twee accentuitvoeringen voor de royale fronten (van lak hoogglans wit tot kernnoten), met twee soorten greepstangen en diverse accessoires zoals een ladeblok in de kledingkast.

Kledingkasten op de slaapkamer ruimen op. Achter de grote deuren van de kast verdwijnen spullen met gemak. Een kledingkast met doordachte binneninrichting (en optionele LED-verlichting) maakt dat mogelijk ⿿ en jou volledig ontspannen. NOW! By Hülsta staat voor betrouwbare kwaliteitsmeubelen voor zowel de slaapkamer als de woonkamer. De collectie wordt in een van de grootste meubelfabrieken in Duitsland gemaakt volgens de hoogste kwaliteitseisen. Nog steeds bewijzen de vele kwaliteitskeurmerken de milieuvriendelijkheid en kwaliteit van de meubelen van Hülsta.

NOW! werd in 1994 opgericht. Het is de jongste telg uit de Hülsta familie. Nu ruim 20 jaar later, is het jonge merk geliefder dan ooit. NOW! staat voor design met veel speelruimte; ongecompliceerd, open en super functioneel. Alle items worden ontwikkeld voor een jonge, tijdloze mooie inrichting met veel ruimte voor persoonlijke accenten. Pure vorm ontmoet slimme functionaliteit: wie van kwaliteit houdt en graag van zijn meubelen geniet komt uit bij NOW!

DroomDomein heeft naast deze handige kledingkasten ook volop mogelijkheden om je een optimaal slaapcomfort te bieden in je slaapkamer. Naast een breed assortiment in matrassen kan je ook kiezen voor een complete boxspring in vele uitvoeringen, afmetingen en kleuren en met keuze uit comfortabele toppers gemaakt van diverse materialen.

Ons deskundig personeel staat voor je klaar om je te helpen met de juiste keuzes. Kijk alvast voor een greep uit onze collectie op onze website.

Eigenschappen

Naam schuifdeurkast now! slide 200cm
Artikelnummer 10226404
Afmetingen (hxbxd) 225x202x068 cm
Materiaal Hout
Collectie/Serie -
Uitvoeringen Uitgevoerd in design A in lak grijs met 2 schuifdeuren en front in lak wit en lak grijs en grepen in aluminium.