0 producten
€ 0,-

Scandinavisch Slapen

Scandinavisch slapen met Nordfjord. Een nieuw avontuur in jouw slaapkamer!

Ontspannen en uitgerust wakker worden is geen droom. De tijd vergeten en zeer comfortabel slapen is nu werkelijkheid geworden met deze boxsprings uit onze serie Nordfjord van DroomDomein. Om een gezonde nachtrust en de luxe van lekker slapen te waarborgen, maken wij alleen gebruik van de beste en nieuwste materialen. Design en comfort komen samen bij deze boxsprings Nordfjord. In deze serie zijn er drie hoofdborden verkrijgbaar, namelijk een schuin aflopend hoofdbord, een gecapitonneerd hoofdbord en een strak hoofdbord. De keus is aan jou.

Om het ultieme ligcomfort en een uniek gevoel van luxe te bereiken, zijn de Nordfjord boxsprings naast de vlakke slaapsystemen, ook elektrisch verstelbaar te verkrijgen.

Een eigen sfeer creëer je in je slaapkamer door het kiezen van een stof en kleur uit de actuele stof-en lederlook collectie. De pootjes zijn er ook in verschillende kleuren. Het gestoffeerde matras is erg comfortabel door de 5-zones en de pocketveren die hierin zijn verwerkt.

Het matras is leverbaar in twee hardheden zodat jij kan kiezen wat het beste ligt. Voor het bereiken van een optimaal ligcomfort wordt op het matras een topdekmatras gelegd. Nordfjord bied je hier 3 varianten in aan, een topdekmatras van HR-schuim, visco of latex. Zo kan je het comfort nog meer aan je individuele wensen tegemoet laten komen. Daar niet iedereen even lang is, kunnen de boxsprings van Nordfjord naast de lengtemaat 200cm ook geleverd worden op 210cm. Ook zijn er twee breedte maten mogelijk.

Wat is je boxspring zonder een leuke accessoire? Er is een hocker leverbaar die de functie van een nachtkastje goed kan invullen. Met deze Nordfjord boxsprings die je geheel zelf kan samenstellen, begint elke dag weer uitgeslapen en sta je ontspannen op.</p