Over ons

Ben jij op zoek naar het bed dat het beste bij je past?

Wij zijn dé boxspringspecialist en zetten onze kennis en ervaring in om samen met jou dat ideale bed te vinden. In eenvoudige stappen stel je zelf jouw gewenste bed samen. Vergeet niet om ook hierbij het fijnste kussen en dekbed te kiezen! In zes eenvoudige stappen heb je een compleet boxspringbed samengesteld.  Zo geniet je dus snel en eenvoudig van alle voordelen van een boxspring. Om je te helpen in de grote diversiteit in stijlen, hebben wij ons assortiment ingedeeld in duidelijke sfeergroepen zoals Puur & Passie, Chic & Comfort en Nordfjord.

Ook hebben wij een zeer ruim aanbod van slaapkamers, kussens, kledingkasten en bedtextiel. Inspiratie genoeg!

Kom dus snel naar een van onze winkels of laat je verrassen op onze website door ons brede assortiment. Bovendien kan je dan ook ons extra scherp geprijsde acties bekijken.

Naast de DroomDomein collectie, tref je in onze DroomDomein winkels, vaak ook bekende slaapmeubel merken zoals Auping, Avek, Beddinghouse, Eastborn, M-line,Sealy,Nxt-day,Pullman,Norma,Silvana,Tempur,Wonderland.

Onze sfeervolle winkels zijn door heel het land gevestigd. Alle winkels zijn onderdeel van familiebedrijven met vaak jarenlange ervaring in woninginrichting. Als je een winkel bezoekt dan valt je dat gelijk op. Er is veel aandacht voor presentatie en sfeer. Uiteraard krijg je een goed interieuradvies. We helpen je zowel voor als na levering graag. Afspraak is afspraak. We hebben bijvoorbeeld een eigen bezorg- en montageservice. Heb je ondanks onze goede zorgen toch een klacht over de aangekochte meubelen, dan kan je dat aan ons doorgeven en zullen wij dit z.s.m. oplossen.