0 producten
€ 0,-

Wonderland

Wonderland. Unique people unique beds.

De makers van de Wonderland bedden zijn geïnspireerd door de prachtige fjorden en bergen in hun eigen wonderland Noorwegen. In  1969 zijn ze daar gestart met het maken van kwalitatief hoogwaardige bedden.  Inspiratie halen ze uit de omgeving waar rust, schoonheid en harmonie hoog zijn aangeschreven. Wonderland is uitgegroeid van een aanbieder van complete bedsystemen met unieke eigenschappen.

Elk persoon is anders, ieder heeft zijn eigen smaak. Bij Wonderland kan je kiezen uit een hele reeks modellen, stoffen, kleuren, poten en comfortniveaus. Wonderland geeft je vrijheid. De stoffen van Wonderland zijn makkelijk van de bedden af te halen en wasbaar. Zo slaap je altijd in een schoon bed.

Wonderland hanteert vier stijlvarianten: New Nordic, Contemporary Classsic, Raw de Luxe en Cozy Modern. Met deze stijlen word je vanzelf geïnspireerd.

Bij Wonderland kan je kiezen uit vier stevigheden zoals zacht, medium stevig en extra stevig . De verschillende zones geven je een goede ondersteuning voor een optimale slaaphouding. Wonderland werkt met pocketveren van de hoogste kwaliteit. Elke pocketveer is verpakt in een stoffen zakje zodat je er langer van kan profiteren. Daarnaast hebben de matrassen van Wonderland iets unieks. Beweeg je veel in je slaap en ben je bang om uit bed te vallen? De matrassen van Wonderland zijn net even anders, er zijn onderdelen toegevoegd waardoor er een zeer kantstabiele matras ontstaat. Op deze manier ben je verzekerd van een goede nachtrust.

Modellen van Wonderland zijn de Continental, Adaptive en Nordic. Wonderland maakt deze modellen op maat, geheel naar jouw wensen. Hierbij voegen ze handwerk aan toe, zodat je verzekert bent van een persoonlijk bed voor jarenlang slaapplezier.

De vijf peilers waar Wonderland opgebouwd is zijn:

- Instelbaarheid

- Schouderzone

- Kantstabiel

- Omkeerbaar (van de matrassen)

- Wasbaar (hoezen)

Jij bent uniek, dat hoort ook bij je bed te zijn!

De collectie van Wonderland vind je bij de volgende DroomDomein winkels:

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.