0 producten
€ 0,-

Tempur

Op een matras van Tempur lijkt het alsof je zweeft, je lichaam is helemaal ontspannen. Een Tempur matras past zich perfect aan je lichaam aan en geeft de juiste ondersteuning waardoor je je gewichtloos voelt.

Tempur staat voor temperatuurgevoelig materiaal met een open celstructuur, dat zich exact vormt naar de contouren van je lichaam en het volledig ondersteunt zonder tegendruk. Een Tempur matras bied je de beste nachtrust aan.

Er zijn drie verschillende matrascollecties ontwikkeld, een voorbeeld daarvan is Tempur Breeze matras. Dit matras bevat Tempur Climate Material en is voorzien van een hoes die uitstekend vocht opneemt maar ook weer goed afvoert. Je ervaart op deze manier het gevoel dat je frisser slaapt. Daarbij biedt de Tempur North boxspring je het meest volle design aan. Deze boxspring is zowel vlak als elektrisch verstelbaar leverbaar en geheel samen te stellen naar jouw smaak en wensen. Verkrijgbaar in vele kleuren duurzaam geweven stof. Door de bijzondere vorm en design van dit slaapsysteem, lijkt het alsof de boxspring zweeft.

Tempur heeft zijn bestaan te danken aan de NASA. In de jaren 70 ontwikkelde NASA een drukabsorberend materiaal voor de astronauten. Het lichaamsgewicht van de astronauten werd hierdoor evenredig verdeeld. NASA heeft dit materiaal in 1980 vrijgegeven aan de commerciële wetenschap. Na het doorontwikkelen kon het Tempur materiaal gebruikt worden in matrassen. Vanaf 1991 is Tempur wereldwijd de producten gaan verkopen aan de consument.

Voortdurend is Tempur op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en innovaties op het gebied van slapen zodat de producten van Tempur altijd de best mogelijke nachtrust bieden. Je hebt 90 dagen omruilgarantie op de matrassen. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Tempur heeft naast matrassen en boxsprings ook bedbodems en hoofdkussens in het assortiment. Kwalitatieve bedbodems die je goed ondersteunen en mede verantwoordelijk zijn voor een goede nachtrust. Zowel vlak of elektrisch verstelbaar. De hoofdkussens zijn er in twee uitvoeringen, het comfort kussen of het ergonomisch hoofdkussen. Beide kussens verbeteren je slaaphouding.

De collectie van Tempur vind je bij de volgende DroomDomein winkels: