0 producten
€ 0,-

Rivièra Maison



Beddinghouse en Rivièra Maison zijn een samenwerking aangegaan om een prachtige bedtextiel collectie te ontwerpen met daarbij behorende sierkussens.

 

Rivièra Maison ken je als interieurmerk met een sterke beleving en waar genieten een belangrijk onderdeel van is.

De kenmerken die daarbij horen zijn sfeer, service, warmte en exclusiviteit.

Dit komt ook terug in de diverse dekbedovertrekken in mooie kleuren en prints. De overtrekken zijn gemaakt van 100% katoen en zijn te verkrijgen in diverse afmetingen. Ze zijn tevens voorzien van extra lange instopstroken over de gehele breedte van het overtrek zodat het perfect bij ieder bed past. Daarnaast krijg je zo ook geen koude voeten.

De meeste dekbedovertrekken van Rivièra Maison zijn wasbaar tot 60 graden, zijn geschikt voor in de droogtrommel en kunnen gemakkelijk gestreken worden. Hang je het vochtig op dan hoef het zelfs niet te strijken, echter gebruiksgemak! Kijk op het etiket voor de wasvoorschriften.

 

Rivièra Maison kent een rijke geschiedenis. In 1948 opende in Amsterdam een bloemenwinkel genaamd Rivièra Bloemsierkunst. De naam was te danken aan de Bloemenrivièra in Italië. Het echtpaar Teunnissen was de oprichter. Door de jaren heen zijn er diverse filialen geopend en kwamen er andere familieleden in de zaak. Er werd ook begonnen met het  doorverkopen van accessoires en dergelijke aan bedrijven en in 1985 begon men met het verkoop van woonaccessoires. De eerste meubelen onder de vlag van Rivièra Maison werden verkocht in 1993.

 

In 1997 werd de naam gewijzigd in Rivièra Maison. Vele winkels volgden daarna met de verkoop van accessoires, meubelen voor in en rond het huis. Comfortabel, sfeer, tijdloos en een vleugje chique zijn woorden die bij Rivièra Maison thuis horen.  Inmiddels is het merk Rivièra Maison zowel in Nederland als in het buitenland niet meer weg te denken.