0 producten
€ 0,-

Pullman

In 1858 startte George Mortimer Pullman in de staat New York met het bouwen van comfortabele treinstellen die het lange reizen door de Verenigde Staten prettiger te maken. Deze luxe slaapcoupe Pullman Sleeper was het resultaat van een combinatie van de beste materialen, hoogwaardige materialen en oog voor detail. Vele mensen wilden zelf het nieuwe slapen ervaren. Na dit succes konden ook andere spoorwegbedrijven en hoteliers niet achterblijven. Pullman werd de standaard. Daar steeds meer mensen dit slaapcomfort gingen ervaren, kwam ook de vraag naar dit slaapsysteem thuis.

Het grote geheim van Pullman is het unieke veersysteem. Een duurzame pocketveer met daarin een kleinere pocketveer. Door de buitenste grotere veren ervaar je eerst een soepel ligsysteem, waarna de binnenste veren de juiste tegendruk geven. Daarbij wordt rekening gehouden met je gewicht, slaaphouding en lichaamsbouw.

Al meer dan 75 jaar produceert Pullman volgens de Pullman filosofie boxspings, matrassen en topdekmatrassen in Nederland.  Ruim 130 vakmensen vervaardigen met de hand per dag de modellen van Pullman. Precisie, passie en ambacht staan hierbij hoog in het vaandel bij Pullman.  De ervaringen en de modernste technieken vanuit Amerika werden overgedragen naar de Nederland. Deze worden nog steeds dagelijks gebruikt bij het vervaardigen van de Pullman modellen. Pullman geeft 25 jaar garantie op frame- en veerbreuken.

Pullman houdt zich nog steeds bezig met onze nachtrust.  Hoe het nog beter kan, daar ligt Pullman nou wakker van. Pullman streeft voortdurend naar vernieuwing en verbetering van de unieke slaapconcepten. Hierbij houden ze rekening met de persoonlijke voorkeuren en smaken.

Bekende modellen van Pullman zijn de boxsprings in de Goldline, Silverline en Starline serie.  De boxsprings zijn zowel als vlakke boxsprings als verstelbare boxsprings leverbaar. Het matras uit de Goldline serie is een matras met 364 comfortzones.De matrassen uit de Silverline collectie reageren op je lichaam. Daarnaast heeft Pullman ook nog een serie comfortabele topdekmatrassen.De collectie van Pullman vind je bij de volgende DroomDomein winkel(s):

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.