0 producten
€ 0,-

Norma

Norma, matrassen- en beddenmakers sinds 1884

Lekker slapen, dat vindt Norma de normaalste zaak van de wereld. Norma is in 1884 opgericht in Oud-Bijerland en hiermee de oudste beddenfabriek van Nederland. Later is de fabriek verhuist naar Boxmeer. Door de jaren heen is Norma steeds met nieuwe ontwikkelingen blijven komen zoals de combispringmatras, combispringboxspring maar ook de nieuwste Timeless Plus boxspringcollectie.

Nog steeds wordt door de vakmensen van Norma met grootste zorg de boxsprings en de matrassen met de beste materialen samengesteld en wordt er gebruik gemaakt van de beste technieken. Op deze manier garanderen zij je een optimale nachtrust. Slaapcomfort is voor ieder persoon anders, het is een persoonlijke voorkeur en Norma maakt je bed met veel gevoel en kennis zodat dit ook werkelijk bij je wensen aansluit.

De boxspring Timeless collectie is opgestart in 2004 en een van de meest verkochte boxsprings. De collectie is nu verder ontwikkeld en hieruit is de Timeless Plus collectie ontstaan. De modellen in deze serie hebben een tijdloos design en gemaakt van de beste materialen. Daarbij is er gelet tot in detail op het vakmanschap. Er wordt een uniek ligcomfort gecreëerd door de Combispring® of door het Pullbacksysteem. Tevens wordt er gebruik gemaakt van onderscheidende toppers en dit alles heel compleet en sterk geprijsd. Een aantal verstelbare boxsprings zijn ook voorzien van een extra nekondersteuning.

De modellen van Norma zijn leverbaar in vele actuele stoffen en kleuren en in vele maten. Ook kan je kiezen voor een vlakke boxspring of een elektrisch verstelbare boxspring voor nog meer comfort.

Naast boxsprings maakt Norma ook matrassen. De Solara matras is bijvoorbeeld al diverse keren als beste getest door de Consumentenbond. Ook de Norma combispringmatras® heeft een goede naam. Een matras met alleen maar goede eigenschappen. Goed ondersteunend, buigzaam, behaaglijk maar toch ook uitstekend ventilerend. Kortom een uniek matras van Norma.

Norma. Lekker slapen. De normaalste zaak van de wereld.

De collectie van Norma vind je bij de volgende DroomDomein winkels: