0 producten
€ 0,-

M-line

M-Line, Sleep well. Move better.

Daar ons leven steeds intensiever wordt, moeten we onze nachtrust ook meer optimaal benutten. Het lichaam dient zich volledig te ontspannen zodat het goed kan herstellen. Bij M-Linedraait alles om deze nachtrust. Met de comfortabele kussens, matrassen en slaapsystemen wordt er een perfecte slaaphouding gecreëerd die de contouren van je lichaam volgen. Je draait minder en slaapt dieper door de drukverlagende materialen die gebruikt worden. Uitstekende ventilatie en goede mobiliteit staat bij M-Line hoog in het vaandel.

Je haalt het maximale uit een nacht door te slapen op een M-Line matras. Deze beschikken over een unieke samenstelling. Het materiaal dat gebruikt wordt is visco-elastisch die zich aan je lichaam aan past. Denk daar een drukverlagende werking, perfecte ondersteuning en een betere bloedsomloop bij. Dit alles draagt bij aan een gezonde en vitale manier van leven. Wil je zelf een M-Line matrassen testen? Dat kan. M-Line hanteert een 100 dagen omruilgarantie op haar matrassen.

Fysiotherapeuten en topsporters bevelen M-Line aan. Zij vertrouwen op de drukverlagende eigenschappen van M-Line. M-Linezorgt ervoor dat er maximaal gepresteerd kan worden overdag en heeft bovendien ook een preventieve werking tegen rug- en nekklachten. Een uitgebalanceerde slaaphouding draagt bij aan een sneller herstel van lichaam en geest. Ook ziekenhuizen en zorginstellingen maken gebruik van M-Line matrassen en hoofdkussens. Dit ook doordat de kans op doorligging vermindert.

De hoofdkussens zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de matrassen, namelijk visco elastisch materiaal. Ook hier geldt hoe meer ontspannen je slaapt hoe beter en meer je uit rust. Naast matrassen en hoofdkussens heeft M-Line ook bedbodems, topdekmatrassen, textiel en boxsprings in haar collectie. Een aantal modellen van M-Line zijn: Slow motion matrassen, Wave pillow, Athletic pillow, en de Runner boxspring.

Kortom M-Line past bij een gezonde levenstijl!

De M-Line collectie vind je bij de volgende DroomDomein winkels