0 producten
€ 0,-

Eastborn

Eastborn: slimme zet zo'n bed!

Ook Eastborn koop je bij DroomDomein


Eastborn is in 1959 opgericht in Vroomshoop en al ruim 50 jaar aanwezig op de Nederlandse markt met kwalitatief hoogstaande boxsprings en matrassen. Ze staan voor Nederlandse kwaliteit en prima service.

Eastborn helpt je graag bij het kiezen van het juiste bed. Waar moet je op letten? Wat is belangrijk? Dit doen ze onder andere door hun ervaringen met je te delen. Ze weten hoe je comfortabele matrassen en boxsprings moet maken. Bij Eastbornkan je kiezen uit verschillende modellen met gevoel voor vorm en kleur. Vele stoffen en kleuren zijn mogelijk. Je vindt makkelijk een bed dat bij je past door de goede prijs- en kwaliteitsopbouw van de collectie.

De Eastborn nr. 10 is inmiddels al 3 jaar op rij als beste getest door de Consumentbond. Dit is de enige boxspring in Nederland die dit certificaat heeft. Een scherpe prijs met een goede kwaliteit wordt hier gecombineerd in een boxspring.

Andere bekende boxspringmodellen van Eastborn zijn de Easy collectie, de Smart collectie, de Perfect collectie, de Slim collectie en de Sand collectie.

Naast boxsprings hebben ze ook matrassen, lattenbodems en accessoires zoals nachtkastjes in de collectie die ook in je slaapkamer thuishoren.

Een matras van Eastborn moet aan diverse criteria voldoen, zoals het optimaal opnemen van vocht en ook later weer af te laten geven. Daarnaast moet het matras een lange levensduur hebben en een goede ondersteuning geven. Slaap je goed dan word je uitgerust wakker waardoor je weer energiek door de dag kan gaan en je je beter kunt concentreren. Matrassen uit de collectie vanEastbornzijn goed doordacht en geven je een comfortabele nachtrust. Een voor beeld van dit matras is het Feel Fit matras. Dit matras is er vele varianten met diverse aantallen pocketveren en in diverse hoogtes. Ook is deze te verkrijgen met elektrothermisch nageharde zandlopervormige veren.

Kies je voor Eastborn dan kies je voor betrouwbaarheid, prima service en Nederlandse kwaliteit.

De Eastborncollectie vind je bij de volgende DroomDomein winkels