0 producten
€ 0,-

Avek

AVEK sinds 1927, meer dan 85 jaar traditie en vakmanschap in beddenIn 1927 is het bedrijf Avek gestart in Friesland. Toen der tijd was er veel vraag naar bedbodems voor bedstedes. Echter dit waren geen standaardmaten. Gootvader Roelf Kok vormde toen het idee om bedden op maat te gaan maken. Zo is AVEK geboren. AVEK staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. Deze vier woorden zeggen veel over de oprichter van het bedrijf. Ondanks dat er veel dingen door de jaren heen zijn veranderd, zijn er ook veel dingen gewoon bij het oude gebleven.

De kleinzonen Roelf en Roelf leiden nu het bedrijf AVEK maar wel in het nu. AVEK is tegenwoordig  een beddenmerk. Ze gebruiken de kennis en ervaringen van drie generaties lang. De modellen worden nog steeds in Surheisterveen op maat gemaakt. Vele vakmensen en hoogwaardige materialen  zorgen voor een betrouwbaar bed. Doordat AVEK vrijwel alles zelf maakt, kunnen ze ook een optimaal slaapcomfort aanbieden.

AVEK laat een bed ook de blikvanger zijn van de slaapkamer. De ontwerpen van AVEK komen van Nederlandse bodem. De ontwerper Hans Daalder heeft de modellen Ljocht en Noflik ontworpen. De combinatie design en gebruiksgemak komen terug in deze modellen.  Een AVEK slaapsysteem staat voor ontspannen slapen en is een lust voor het oog.

Model “1927” is speciaal ontworpen voor het 80 jarig jubileum. Wegens succes is dit model inmiddels gaan horen tot de vast collectie en uitgebreid met diverse varianten. Deze set bestaat uit een goed ondersteunende boxspring met een comfortabel pocketveermatras met 5 comfortzones. De luxe topper heeft een kern van OptiFoam®HR of latex. Deze drie onderdelen staan voor vele nachten ontspannen slapen.

Andere bekende modellen van AVEK zijn de Simmer boxspring, Prata matras, Ouro matras en de Bronze matras. De modellen zijn leverbaar in zowel vele breedte als lengtematen.

Kortom AVEK staat voor jarenlange vakmanschap in kwaliteitsbedden.

De Avek collectie vind je bij de de volgende DroomDomein winkels: