Meer afbeeldingen

matras slow motion 8 m-line

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd 5 werkdagen

   
Vanaf: € 1.749,-

Leverbaar op bestelling

Snel overzicht
Uitgevoerd met extra duurzame toplaag visco-elastisch schuim met infused slow motion gel. (hxbxl) 026x070x200 cm

Details

Matras M-Line Slow Motion 8

Matras Slow Motion 8 behoort tot de Hybrid Premium collectie van M-Line. Hierin komen de nieuwste technieken op het gebied van slapen samen. Voor een perfecte mobiliteit wordt de pocketvering met de innovatieve tussenlaag van gezoneerde schuimballen gecombineerd. De Slow Motion 8 matras heeft een optimale drukverdeling door de schuimballen en tevens zorgen zij voor een soepele schoudercomfortzone. Daarbij geeft dit matras extra ondersteuning ter hoogte van de heupen. Door gebruikt te maken van deze schuimballen in een cilindrische uitsparing en de opencellige Air Release tussenlaag, is de ventilatie en vochtafvoer geoptimaliseerd.

  • Leverbaar in diverse maten
  • Uitstekende ventilatie
  • Perfecte ondersteuning door de 7 comfortzones
  • Hoogte ca 26cm
  • Adapt cover hoes
  • Stevig slaapcomfort
  • Dynamic-support schuimballen
  • Afdeklaag visco-elastisch schuim met infused Slow Motion Gel

De Slow Motion 8 heeft een dikte van ongeveer 26cm en is voorzien van twee handgrepen. De pocketveren zijn hier ook verdeeld in 7 comfortzones. Daarbij is Air Release toegevoegd, dit wil zeggen dat samen met het opencellig schuim dat vocht en warmte snel efficiënt worden afgevoerd. Hierdoor krijg je een aangenaam slaapklimaat.

Al de Slow Motion matrassen zijn voorzien van Hygienic Climate Control. Deze zorgt voor een permanente antibacteriële werking. Dit biedt bescherming tegen huisstofmijt, schadelijke bacteriën, schimmelgroei en onaangename geuren.

De Adapt cover hoes is ook opgedeeld in 7 zones, dit is uniek en zorgt hierdoor mede voor een totale aanname van de contouren van je lichaam. Door de Air-Based tijk krijg me samen met de opencelstructuur van het schuim en het lucht- en vochtlabyrinth, een optimale ventilatie.

Combineer je Slow Motion matras met een comfortabel hoofdkussen van M-Line. Ook hier is er volop keuze. Op een Slow Motion matras van M-Line heb je 10 jaar garantie. Ook heb je de mogelijkheid om je eenpersoonsmatras binnen 100 dagen om te ruilen. Vraag in de winkel gerust naar de voorwaarden. M-Line. Sleep Well. Move better.

Eigenschappen

Naam matras slow motion 8 m-line
Artikelnummer 10174752
Afmetingen (hxbxl) 026x070x200 cm
Materiaal Stof
Collectie/Serie -
Uitvoeringen Uitgevoerd met extra duurzame toplaag visco-elastisch schuim met infused slow motion gel.