ledikant match new york

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd ca. 6 weken

   
Vanaf: € 3.110,-

Leverbaar op bestelling

Snel overzicht
Ledikant uitgevoerd met hoofdbord, 2 vlakke spiraalbodems en 2 Inizia matrassen. (bxl) 180x210 cm

Details

Auping ledikant Match New York

Auping Match maakt jouw stijl compleet.

De Auping Match New York staat voor eigentijds design met een vleugje klassiek. De unieke uitstraling van het model is te danken aan de afgeronde vormen in de omranding en het hoofdbord, de fraai gestoffeerde hoofdbordkussens en de combinatie van hout en chroomkleurige accenten. Het hoofdbord en de omranding van de Match New York zijn verkrijgbaar in alle Match houtkleuren. Tevens zijn er vele accessoires te verkrijgen om je bed geheel naar eigen smaak samen te stellen.

    Diverse mogelijkheden:
  • Keuze uit 3 verschillende hoofdborden
  • Keuze uit 3 bedmodellen
  • Keuze uit rechte of gebogen poten
  • Keuze uit omranding
  • Keuze uit één- en tweepersoons uitvoering
  • Keuze uit diverse bijpassende accessoires
  • Vele kleurmogelijkheden

Maak je Auping Match compleet met een Auping matras en bijvoorbeeld een spiraalbodem. Een matras is goed als deze past bij diegene die erop ligt. Individuele factoren als lichaamslengte, gewicht en eventuele fysieke ongemakken spelen hierbij een rol. De Auping matrassen zijn zo opgebouwd dat ze op je persoonlijke wensen kunnen worden afgestemd. Ze onderscheiden zich door verschillen in opbouw en zonering.

De Auping spiraalbodem heeft een 80% open structuur. Dit ventileert uitstekend waardoor je fris en uitgerust wakker wordt. En de meer dan 10.000 drukpunten zorgen voor de juiste veerkracht die je lichaam goed ondersteunt en je lichaamsdruk verdeelt. Vind je het prettig om je bed te kunnen verstellen? Dan kun je kiezen voor de handverstelbare of elektrisch verstelbare versie met 1, 2 of 3 motoren.

Eigenschappen

Naam ledikant match new york
Artikelnummer 10166721
Afmetingen (bxl) 180x210 cm
Materiaal Nee
Collectie/Serie -
Uitvoeringen Ledikant uitgevoerd met hoofdbord