boxspring auping kiruna

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd ca. 6 weken

   
Vanaf: € 5.250,-

Leverbaar op bestelling

Snel overzicht
Boxspring uitgevoerd met Sami matrassen en Kiruna topmatras. (bxl) 180x210 cm

Details

Auping Kiruna

De Auping Kiruna boxspring is van ongekende luxe die zich door de warme uitstraling en hoge kwaliteit onderscheidt van alle andere boxsprings.

Auping heeft 4 stijlvolle typen Kiruna's boxsprings samengesteld, voor ieder wat wils, van een luxe tot een moderne uitstraling. Je kan kiezen voor een zacht matras of voor een harder matras. Ook kan je kiezen voor een vlakke boxspring of toch liever een verstelbare boxspring. Je kan het zelf geheel bepalen.

  • Vele mogelijkheden door Auping stoffencollectie
  • Diverse hoofdborden
  • Verstelbaar voor extra comfort
  • Boxspring met AVS®-systeem
  • Spiraalbodem geïntegreerd in box

Je kan kiezen voor verschillende hoofdborden die een eigen karakteristieke sfeer weergeven. De Auping Kiruna Unik, Auping Kiruna Unik Deluxe, Auping Kiruna Sami en de Auping Kiruna Sami Deluxe. Kies je liever een strak en laag hoofdbord of een hoger hoofdbord?

Slaap in stijl op een Auping Kiruna boxspring. Uitgerust opstaan is toch wat iedereen wil? Deze boxspring is echter meer dan een bed om in te slapen. Met één druk op de knop zet je je bed in die stand die jij wil. Bepaal zelf wat jij het lekkerst vindt op welk moment dan ook.

Auping combineert met deze boxspring het comfort van Scandinavisch slapen met frisheid van de ventilerende boxspring. De boxspring is voorzien van een AVS (Actieve Ventilatie en Support) spiraalbodem. Je krijgt hierdoor een perfecte ventilatie, goede drukverlaging en ondersteuning.

Iedereen weet dat een goede nachtrust van groot belang is. Auping doet daar alles aan om je dat ook te laten ervaren. Al meer dan 120 jaar.

Als het gaat om een goede nachtrust, bepalen ook de lengte en het gewicht wat voor jou de ideale matras is. In de Kiruna DeLuxe zit een speciale kern die zich helemaal kan aanpassen aan jouw lichaam en wensen. Deze zogenaamde 'Personal Bedding kern' bestaat uit van meer dan vijfhonderd ton- en cillindervormige veren van 15 cm hoog en is voorzien van 7 comfortzones. Door deze zones krijg je een optimale ondersteuning op maat!

Om je boxspring af te maken kan je kiezen uit vier verschillende topmatrassen. Elke topper heeft zijn eigen unieke kern met unieke eigenschappen. Je kan ook een keuze maken voor een splittopper.

Ook bij de Auping Kurina boxspring heb je keuze uit eeen groot assortiment stoffen, kleuren en dessins.

Eigenschappen

Naam boxspring auping kiruna
Artikelnummer 10166729
Afmetingen (bxl) 180x210 cm
Materiaal Nee
Collectie/Serie -
Uitvoeringen Boxspring uitgevoerd met Sami matrassen en Kiruna topmatras.