lattenbodem tempur zero g

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd ca. 9 weken

   
Vanaf: € 1.499,-

Leverbaar op bestelling

Snel overzicht
Elektrisch verstelbare bedbodem. (bxl) 90x200 cm

Details

Bedbodem Zero G TEMPUR

Met deze verstelbare bedbodem verander je je slaapkamer in een wereld van persoonlijk comfort voor de best mogelijke nachtrust. Kies met het TEMPUR Zero G slaapsysteem voor een gevoel van complete gewichtloosheid. Voor een betere stimulatie van de bloedcirculatie breng je je benen licht omhoog door de unieke TEMPUR Zero G instelling. Je wordt uitgerust wakker om weer optimaal van de dag te kunnen genieten.

Volledig verstelbare ligstand voor aangepaste ondersteuning in iedere houding en met één druk op de knop krijg je de vlakke houding weer terug.

  • Handige draadloze afstandsbediening
  • Ontspannende massage
  • Traploze verstelmogelijkheden
  • Leverbaar in 90 x 200cm of 90 x 210cm
  • Ruimtebesparende functie

Wil je nog meer ontspannen? Dan kan door de ingebouwde massage. Stel zelf de tijdsduur in van de massage van 10,20 of 30 minuten. Om je gehele lichaam te ontspannen heb je een afzonderlijke hoofd-en voetmassage.

De bodem is leverbaar in twee afmetingen, namelijk 90 x 200cm en 90 x 210cm. Je kan deze comfortabele bodem ook combineren met een 1-persoons hoofdbord of een 2-persoons hoofdbord.

Wanneer je de bedbodem verstelt, dan schuift de onderkant mee, waardoor het nachtkastje altijd binnen handbereik is.

Naast deze bodem heeft TEMPUR ook matrassen die zich perfect aan de contouren van je lichaam aanpassen en ondersteunen je zodanig dat je je gewichtloos voelt. Het unieke TEMPUR materiaal is zacht waar je het wilt en stevig waar je het nodig hebt, waardoor je uitgerust aan de dag kunt beginnen.

De TEMPUR geschiedenis begon toen de NASA een drukabsorberend materiaal ontwikkelde om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens de lancering. Ze zochten een speciale manier om de druk en het gewicht gelijkmatig te verdelen. Dit unieke materiaal ontwikkelde zich later tot TEMPUR materiaal. Sindsdien hebben de TEMPUR wetenschappers en technici deze technologie, door middel van verder onderzoek en ontwikkeling, geperfectioneerd en uitgebreid om een collectie comfortabele matrassen en kussens samen te stellen.

Eigenschappen

Naam lattenbodem tempur zero g
Artikelnummer 10168772
Afmetingen (bxl) 90x200 cm
Materiaal Nee
Collectie/Serie -
Uitvoeringen Elektrisch verstelbare bedbodem.