kussen natuur opaal 60x40x14

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd ca. 5 weken

   
Voor: € 79,-

Leverbaar op bestelling

Snel overzicht
Uitgevoerd met een kern van natuurrubber waarvan 60% latex en een tijk van extra zware Coolmax met elasthan (bolletjes design).
(hxbxd) 060x040x014 cm

Details

Dit natuurrubber comfortkussen uit de kussencollectie van DroomDomein is zeer geschikt voor rug-en zijslapers. In tegenstelling tot veel andere kussens heeft dit kussen een vormvaste kern die gedurende de gehele nacht eenconstante ondersteuning geeft. Door de uitermate elastische natuurrubberekern ontstaat een uitstekende hoofd-en nekondersteuning. De luxe klimaat regulerende Coolmax buitenhoes geeft zowel in de zomer als de winter een constante en aangename slaaptemperatuur. Zo ontstaat een unieke combinatie van gezond en aangenaam slaapcomfort.Het hoofdkussen is in twee type slaapsysteem te verkrijgen, namelijk 12 of14 cm hoogte. Door deze speciale afmeting sluit dit kussen exact aan op alle matrassen met een schoudercomfortzone. Doordat het hoofdkussen symmetrisch is, is het ook keerbaar. Verder is het anti-allergisch en is de Coolmax buitenhoes afritsbaar en wasbaar.Dit hoofdkussen is goed te combineren met de diverse matrassen uit de matrassencollectie van DroomDomein. De matrassen zijn verkrijgbaar in drie typen, namelijk klimaat, natuur en ruimte. Klimaat heeft als belangrijke eigenschap dat dit temperatuur regelend is. Bij natuur worden natuurlijke materialen gebruikt en ruimte matrassen zijn drukverlagend. Voor elke slaaphouding en slaapwensen is een goed comfortabel matras te vinden.DroomDomein is de slaapspecialist op het gebied van boxsprings. In zes eenvoudige stappen stel je zelf je boxspring samen. Welke stof kies je? Welkhoofdbord? Hoe hoog wil je je boxspring? Welk matras heeft je voorkeur? Dit zijn enkele vragen die gesteld worden zodat je zelf makkelijk je boxspring kan samenstellen. Vlak of elektrisch. De diverse stijlen zijn hier ookin vertegenwoordigd en dit alles voor een aantrekkelijke prijs.Om tot een geheel te komen in je slaapkamer zijn er ook diverse kledingkasten te verkrijgen. Van modern tot landelijk, van groten kasten tot kleinekasten. Nachtkastjes en commodes horen daar natuurlijk ook bij. Stel je kleur af met je boxspring die je zelf hebt samengesteld. Allemaal te vindenbij DroomDomein.

Eigenschappen

Naam kussen natuur opaal 60x40x14
Artikelnummer 10096069
Afmetingen (hxbxd) 060x040x014 cm
Materiaal Stof
Collectie/Serie Natuur
Uitvoeringen Uitgevoerd met een kern van natuurrubber waarvan 60% latex en een tijk van extra zware Coolmax met elasthan (bolletjes design).
Type(s) Latex
Breedte(s) B 040 cm
Lengte(s) L 060 cm