kussen natuur onyx 60x35x12

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd ca. 5 weken

   
Voor: € 109,-

Leverbaar op bestelling

Snel overzicht
Uitgevoerd met een kern van natuurrubber waarvan 60% latex en een tijk van extra zware Coolmax met elasthan (bolletjes design). (hxbxd) 060x035x012 cm

Details

Dit comfortabele hoofdkussen heeft een vormvaste kern die gedurende gehele nacht een constante ondersteuning geeft.

Door de ergonomischezonering en de uitermate elastische natuurrubbere kern ontstaat een onafhankelijke hoofd- en nekondersteuning. Hierdoor worden de halswervels in een goede natuurlijke positie gebracht, zodat zenuwbanen weer optimaal kunnen functioneren. De luxe klimaat regulerende Coolmax buitenhoes geeft zowel in de zomer als de winter een constante en aangename slaaptemperatuur. Zo ontstaat een unieke combinatie van gezond en aangenaamslaapcomfort en ervaar je 's morgens direct een ontspannen gevoel.

De speciale afmeting sluit exact aan op alle matrassen met een schoudercomfortzone en is leverbaar in 12 of 14 cm hoog. Het hoofdkussen uit de DroomDomein collectie is voor zowel rug- als zijslapers geschikt en is symmetrisch dus keerbaar. Verder is het anti-allergisch en is de Coolmax buitenhoes afritsbaar en wasbaar.

Dit hoofdkussen Natuur Onyx is goed combineerbaar met de matrassenlijn vanDroomDomein. Er zijn vele mogelijkheden in comfort en in afmetingen. Voorelke slaapwens is er een geschikt matras te vinden bij DroomDomein.

Dekbedden en dekbedovertrekken zijn ook bij DroomDomein te verkrijgen. Dekbedden van verschillende materialen en verschillende afmetingen. De dekbedovertrekkencollectie heeft actuele kleuren en prints en wisselt mee met demode.

Naast het comfort ben je ook bij DroomDomein aan het juiste adres voor slaapkamers, boxspring en kledingkasten. Slaapkamers in een romantische stijl of meer modern Het kan allemaal. Materiaalkeuze en kleur zijn hierbij ook erg belangrijk. Kledingkasten zijn dan ook passend bijde slaapkamers of boxsprings van DroomDomein. Ze zijn in vele maten, kleuren, hoogtes en breedtes leverbaar zodat je je slaapkamer heerlijk opgeruimd houdt.

De boxsprings van onze private labelcollectie zijn zelfsamen te stellen. Stap voor stap, in totaal zes stappen, bouw je zelf je boxspring. Kies je eigen comfort door middel van een goed matras en topdekmatras. De stofkeuze en hoofdbordkeuze bepalen het uiterlijk van de boxspring. Tevens kan je kiezen voor een vlakke boxspring of een verstelbare boxspring. Om het geheel af te maken kies je voor hockers als nachtkastjes eneen voetenbankje.

Eigenschappen

Naam kussen natuur onyx 60x35x12
Artikelnummer 10096070
Afmetingen (hxbxd) 060x035x012 cm
Materiaal Stof
Collectie/Serie Natuur
Uitvoeringen Uitgevoerd met een kern van natuurrubber waarvan 60% latex en een tijk van extra zware Coolmax met elasthan (bolletjes design).
Type(s) Latex
Breedte(s) B 040 cm
Lengte(s) L 060 cm