kussen natuur dons 60 60x70

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd ca. 3 weken

   
Voor: € 84,95

Leverbaar op bestelling

Snel overzicht
Uitgevoerd met een tijk van 100% katoen met schoudercontour en een vulling van 65% witte Europese eendendons en 35% eendenveertjes. (bxl) 60x70 cm

Details

Heerlijk zacht!

Dit hoofdkussen van DroomDomein is voor 65% gevuld met witte Europese ,strong> eendendons en voor 35% met eendenveertjes waardoor dit kussen heerlijk zacht aanvoelt. Het vulgewicht bedraagt ongeveer 700 gram. De tijk is van 100% katoen en is voorzien van een zilvergrijze satijnen bies en een schoudercontour voor een optimale slaaphouding. Het hoofdkussen heeft het Nomite label. Dit betekent, dat dit hoofdkussen uit de DroomDomein collectie geschikt is voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt.

De collectie dekbedden en matrassen sluiten goed aan bij de collectie hoofdkussens . Voor elke type slaper is er een geschikt matras, hoofdkussen en matras. Deze zijn ingedeeld in drie categorieën, te weten klimaat , ruimte en natuur. De natuurlijke kussens zijn bijvoorbeeld gemaakt van natuurlijke materialen. Klimaat staat voor temperatuur regulerend en ruimte voor drukverlagend.

Er zijn mooie actuele dekbedovertrekken te verkrijgen bij DroomDomein om je slaapkamer geheel te brengen in die sfeer die je graag wil creëren. Hoeslakens en moltons zijn ook verkrijgbaar bij DroomDomein om je matras te beschermen en zo de levensduur te verlengen. Zorg ervoor dat je matras niet ouder is dan 10 jaar en dat je matras voldoende ondersteuning biedt.

DroomDomein is de boxspringspecialist van Nederland. We vinden het belangrijk dat we samen met jou objectief vaststellen welk bed bij jou past. Daarom voeren wij exclusief het boxspringsconcept "ontwerp je eigen boxspring", waarbij je jouw bed van matras tot nachtkastje zelf kan samenstellen. Om je te helpen in de grote diversiteit in stijlen, hebben wij ons assortiment ingedeeld in duidelijke sfeergroepen: Puur & Passie, Chic & Comfort en Nordfjord. Maar natuurlijk bieden we ook altijd een aantal extra scherp geprijsde actieboxsprings aan in onze voordeelcollectie. Ook hebben we een zeer ruim aanbod van slaapkamers en kledingkasten. Inspiratie genoeg. We helpen je graag om voor jou de ideale slaapkamer uit te kiezen.

Eigenschappen

Naam kussen natuur dons 60 60x70
Artikelnummer 10096077
Afmetingen (bxl) 60x70 cm
Materiaal Nee
Collectie/Serie Natuur
Uitvoeringen Uitgevoerd met een tijk van 100% katoen met schoudercontour en een vulling van 65% witte Europese eendendons en 35% eendenveertjes.
Type(s) dons
Breedte(s) B 070 cm
Lengte(s) L 060 cm