kussen klimaat agaat 55x35x12

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd ca. 5 weken

   
Voor: € 99,-

Leverbaar op bestelling

Snel overzicht
Uitgevoerd met een kern van Cool Touch Gel en een tijk van extra zware Coolmax met elasthan (bolletjes design). (hxbxd) 055x035x012 cm

Details

Word je ook niet altijd uitgerust wakker?

Waardoor komt dit? Vaak is er sprake van een slecht ventilerend kussen, grote temperatuur verschillen of pijnlijke drukpunten waardoor je slaaphouding verkeerd is. Hierdoor ga je vaak zelf draaien of keer je je kussen vaak,hierdoor krijg je bewust of onbewust een onrustige nacht.

Dit gezondheidshoofdkussen Klimaat Agaat uit de DroomDomein collectie heeft een extra vocht opnemende Coolmax® tijk en een geperforeerde en lucht doorlatende kernstructuur. Je ervaart op deze manier eenminder broeierig kussen omdat transpiratie vocht snel wordt afgevoerd. Daarnaast zijn in de kern van dit kussen unieke PCM micro capsules toegevoegd. Deze capsules nemen die warmte op die te veel is. Wordt het weer kouderdan wordt die warmte bij een te lage temperatuur weer af te geven. De temperatuur blijft hierdoor constant en zorgt bij aan het ideale slaapklimaat.De geïntegreerde elastische eigenschappen geven een minimale druk in elkeslaaphouding. Dit bevordert een goede doorbloeding , waardoor je ontspannender slaapt. Je nekwervels worden in een goede positie gebracht waardoor de zenuwbanen weer optimaal kunnen functioneren.

Met dit hoofdkussen Klimaat Agaat ervaar je het hele jaar een gezonde enconstante nachtrust.Het gezondheidskussen is voorzien van een ergonomische nekondersteuning enschouderuitsparing. De speciale afmeting van dit hoofdkussen sluit perfect aan op alle matrassen met een schoudercomfortzone en is voor zowel rug-als zijslapersgeschikt.

Tevens is het anti-allergisch en is de Coolmax buitenhoes afritsbaar en wasbaar. Ben je naast een goed hoofdkussen ook op zoek naar een goed en comfortabel matras, dan heb je volop keuze bij DroomDomein.Vele matrassen met vele eigenschappen zodat deze geheel aansluit bij jouwslaaphouding en slaapvoorkeur.

Ook voor dekbedden ben je aan het juiste adres. Heb je het vaak koud of juist warm 's nachts. DroomDomein heeft voor jou het perfecte dekbed.Voor het complete plaatje hebben we ook een brede collectie dekbedovertrekken in mooie dessins en kleuren.

Eigenschappen

Naam kussen klimaat agaat 55x35x12
Artikelnummer 10096123
Afmetingen (hxbxd) 055x035x012 cm
Materiaal Stof
Collectie/Serie Klimaat
Uitvoeringen Uitgevoerd met een kern van Cool Touch Gel en een tijk van extra zware Coolmax met elasthan (bolletjes design).
Type(s) synthetisch
Eigenschappen drukverlagend | goed ventilerend | verkoelend