kledingkast rijssen

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd meer dan 10 weken (de winkel zal u informeren over de levertijd per email)

   
Vanaf: € 999,-

Leverbaar op bestelling

Snel overzicht
kleur stone

Details

Rijssen; unieke en landelijke slaapkamer

Deze prachtige landelijke slaapkamer Rijssen komt uit de slaapkamercollectie van DroomDomein. De slaapkamer Rijssen is uitgevoerd in de kleur Stone en past in vele slaapkamers. De lengte van het ledikant is standaard 200cm, maar ook 210cm of 220cm behoort tot de mogelijkheden. Daarbij is er een bijpassend nachtkastje leverbaar met een links- of rechtsdraaiend deurtje en een open vak.

  • Landelijke slaapkamer in de kleur Stone
  • Leverbaar in diverse afmetingen
  • Uniek decor
  • Eenvoudig te onderhouden

De slaapkamer is uitgevoerd in Lamulux. Het voelt en ziet er uit als echt hout maar het is vervaardigd van het onderhoudsvrije Lamulux. Daarbij heeft het een hogere kras-, kleur-, slijt- en stootvastigheid.

Er zijn twee bijpassende kledingkasten leverbaar, namelijk met 3 deuren of met 4 deuren.

Bepaal zelf je eigen sfeer in je slaapkamer door het kiezen van een mooi dekbedovertrek. DroomDomein heeft een prachtige eigentijdse collectie bestaande uit diverse prints, kleuren en materialen.

Ook voor een comfortabel matras voor in je ledikant Rijssen kan je terecht bij DroomDomein. Onze matrassen zijn ingedeeld in een aantal categorieën die elk hun eigen voordelen en eigenschappen hebben. Zowel je lichaam als je geest hebben het hard nodig om op te laden en te herstellen van de spanningen, de vermoeienissen en beslommeringen van het dagelijkse leven, om weer fris en vol energie aan een nieuwe dag te kunnen beginnen. Een slecht of een verkeerd matras is vaak de oorzaak van vele rugklachten. Daarnaast is je matras na ongeveer 10 jaar aan vervanging toe. De categorieën van de DroomDomein matrassen zijn klimaat, ruimte en natuur. Natuur staat voor het gebruik van natuurlijke materialen. De matrassen uit de ruimte categorie zijn onder andere drukverlagend en die uit klimaat zijn temperatuur regelend en hygiënisch. Dit geldt ook voor onze uitgebreide collectie dekbedden en hoofdkussens, deze zijn ook ingedeeld zodat er altijd wel een kussen of dekbed is die bij je past.

Eigenschappen

Naam kledingkast rijssen
Artikelnummer 10206938
Afmetingen (hxbxd) 200x181,9x065,8 cm
Materiaal Meubelplaat
Collectie/Serie -
Uitvoeringen Uitgevoerd met 3 deuren in de kleur stone.
Type(s) draaideur kast