0 producten
€ 0,-

Houten bedden voor een robuuste en natuurlijke sfeer

Een houten bed geeft je slaapkamer een natuurlijk en warm karakter. Onze houten bedden zijn in vele verschillende stijlen en kleuren verkrijgbaar en passen hierdoor perfect in zowel een modern interieur als in een klassiek interieur. Door de strakke belijning van onze massief houten bedden hebben ze een stoer en robuust uiterlijk.

 

Creëer een warme sfeer in jouw slaapkamer met een houten bed

In deze tijd maakt het houten bed vaak ruimte voor een boxspring bed, echter heeft deze vaak een minder sprekende en stijlvolle uitstraling dan een houten bed. Het houten bed behoudt daarom nog altijd een stevige positie. De ontwikkeling in houten bedden staat ook niet stil, vandaag de dag zijn houten bedden verkrijgbaar in verschillende stijlen en hebben ze een robuustere uitstraling dan de meeste andere bedden.

 

Combineer een houten bed met robuuste houten slaapkamermeubelen en nachtkastjes om je slaapkamer in één warme stijl te houden. In onze winkels vind je complete slaapkamer programma’s die perfect samen gaan met onze houten bedden.

 

In onze winkels vind je tevens ons complete aanbod houten bedden. Kom langs in één van onze winkels voor meer informatie over onze bedden en onze slaapkamer programma’s of om zelf jouw nieuwe houten bed te bekijken. Ook voor de aankleding van jouw slaapkamer en jouw nieuwe houten bed ben je in onze winkels aan het juiste adres. Je vindt onze winkels door heel het land.