Hoofdkussen advies

Welk kussen past bij jou?

Kussens zijn van invloed op je nachtrust en je slaapcomfort. Het is dan ook belangrijk om goed na te gaan welk kussen past bij jouw slaaphouding en slaapgewoonten. Wanneer je een verkeerd kussen hebt, word je niet uitgerust wakker en kun je last krijgen van je nek. Ook een goed matras en dekbed leiden tot een comfortabel slaapcomfort.

Laat je goed voorlichten over de eigenschappen en invloeden van de diverse materialen. In ons assortiment hoofdkussens zijn drie categorieën te maken: Natuur, Ruimte en Klimaat. De kussens uit de Natuur serie zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals dons. Hierdoor zijn ze goed ventilerend, lekker warm en hebben ze een luxe uitstraling. Kussens uit onze Ruimte serie zijn drukverlagende kussens van ademend en snel drogend materiaal. Onze Klimaat serie bevat temperatuurregulerende kussens, die in de winter warm en in de zomer koel aanvoelen. Al onze kussens zijn terug te vinden in onze winkels, hier kun je de kussens zelf voelen en nagaan welk kussen het best bij jou past.

Maar je kan hieronder ook de kussenwijzer test doen, je krijgt dan van ons advies welk hoofdkussen het beste bij jouw past..1. Wat is postuur
Je postuur heeft invloed op de keuze van een hoofdkussen
  • Groter
    Groter
  • Gemiddeld
    Gemiddeld
  • Tenger
    Tenger