EASTBORN FEEL FIT P10 matras 90x200 cm

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd ca. 9 weken

   
Vanaf: € 699,-

Leverbaar op bestelling

Snel overzicht
Uitgevoerd met een standaard of stevige hardheid en een afdeklaag van kwaliteitsschuim en flexibele drukverdeler. (bxl) 90x200 cm

Details

Eastborn Feel Fit P10 matras

De Eastborn matras Feel Fit P10 valt in de Perfect klasse van Eastborn. Een goed pocketveer matras met de Multiple Phase Technology. Dit houdt in dat er gebruik is gemaakt van 300 elektrothermisch nageharde zandloper vormige ver per m2. Door deze technologie waarbij de pocketveren apart in zakjes zijn verpakt, wordt je lichaam optimaal ondersteund voor een ideaal slaapcomfort. Aan beide kanten van het matras is er een afdeklaag van een hoogwaardige latex en is deze voorzien van een flexibele jute drukverdeler en soepele schoudercomfortzone.

 • Afmetingen: 70/80/90/100/120/140/160/180 x 200/210/220 cm
 • Multiple Phase Technology pocketveren
 • 300 veren/m²
 • Tijk behandeld met probiotica
 • Royale handgrepen
 • Afdeklaag van hoogwaardig latex en een flexibele drukverdeler
 • Doorstikking: Fresssh! Fibre
 • Hoogte ca. 24 cm
 • Goede ventilatie
 • Hardheid: standaard en firm
 • Colour uitvoering matras ca. 21cm hoog

Je kan kiezen voor een gekoppelde uitvoering. Twee matrassen met een gelijke hoogte, worden gekoppeld door middel van een rits. Ook kan je kiezen voor de zogenoemde Je t'aime uivoering. Een tweepersoonsmatras maar met twee verschillende kernen en hardheden. Zo heb je toch 1 matras maar heeft ieder zijn eigen persoonlijke slaapcomfort.

Dit P10 matras van Eastborn is ook leverbaar in een Colour uitvoering. Dit wil zeggen dat je ook het matras kan laten bekleden met de meubelstof van je gekozen Eastborn Boxspring. Zo vormt je matras een mooi geheel met je boxspring.

Feel Fit P10 matras is voorzien van een matrasstof met Sensity behandeling. Dit houdt in dat de matrasstof is behandeld met probiotica, wat op natuurlijke wijze voorkomt dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Het effect blijft ook na wassen op 40 graden gegarandeerd. De elastische tijk is afritsbaar. Voor extra gebruiksgemak is dit matras uitgevoerd met royale handgrepen.

Na een goede nachtrust kun je je beter concentreren. En heb je meer energie voor al je activiteiten overdag. Daarom is een goed bed zo belangrijk. Eastborn maakt al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogstaande boxsprings en matrassen. Eastborn staat voor Nederlandse kwaliteit en prima service. Altijd een slimme keuze!

Eigenschappen

Naam EASTBORN FEEL FIT P10 matras 90x200 cm
Artikelnummer 10171395
Afmetingen (bxl) 90x200 cm
Materiaal Stof
Collectie/Serie -
Uitvoeringen Uitgevoerd met een standaard of stevige hardheid en een afdeklaag van kwaliteitsschuim en flexibele drukverdeler.