0 producten
€ 0,-

Jouw ideale boxspring combinatie zelf samenstellen

Boxspring bedden zijn tegenwoordig in waanzinnig veel uitvoeringen, stijlen, kleuren en materialen verkrijgbaar. Het is dan ook niet eenvoudig om jouw ideale boxspring te vinden in het standaard assortiment van de beddenwinkels.

 

Bij ons vind je altijd een boxspring die aan al jouw wensen voldoet. Je kunt bij ons namelijk zelf jouw boxspring bed combinatie samenstellen in zes eenvoudige stappen.

 

In zes stappen naar jouw perfecte boxspring

  • Hoofdbord
   Kies voor een stijlvol hoofdbord met capitonnering, of juist voor een eenvoudig strak en modern vormgegeven hoofdbord. Kies uit één van onze 16 verschillende modellen hoofdborden en leg hiermee de basis van jouw nieuwe boxspring combinatie. Wij bieden zowel fit-sized als oversized hoofdborden.

 

  • Bekleding
   Nadat je de stijl van jouw boxspring hebt bepaald in de vorm van het hoofdbord, kies je de bekleding van jouw nieuwe bed. Hierbij heb je de keuze uit meer dan 100 kleuren in stof en leatherlook. Zo kun je jouw bed perfect uit laten komen in jouw slaapkamer.

 

  • Box
   Vervolgens stel je de basis van het bed samen, de box. Kies uit verschillende hoogtes, lengtes en breedtes. Daarnaast kun je kiezen tussen een vlakke boxspring bodem of een elektrisch verstelbare boxspring bodem. Maak de box helemaal compleet met onze ruime collectie boxspring poten waarmee je het bed een romantisch, of juist een robuust uiterlijk kunt geven.

 

  • Matras
   Kies een matras dat goed past bij jouw lichaam en jouw slaaphouding. Zo zorg je ervoor dat je iedere dag uitgerust wakker wordt. Kies één van onze matrassen uit de series Natuur, Ruimte of Klimaat. Eventueel kun je jouw slaapcomfort verder vergroten door daarop nog een matrastopper te kiezen.

 

  • Bedtextiel
   Let ook bij het kiezen van een kussen en dekbed op jouw slaaphouding. Het juiste bedtextiel kan nekklachten voorkomen en jouw slaapcomfort sterk vergroten.

 

 • Accessoires
  Maak jouw bed compleet met een hocker of nachtkastje in een bijpassende stijl.

 

Kom langs in één van onze winkels om zelf jouw nieuwe boxspring bed samen te stellen. Je vindt onze winkels verspreid door heel Nederland.