boxspring simmer avek

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd 5 werkdagen

   
Vanaf: € 3.595,-

Leverbaar op bestelling

Snel overzicht
Vlakke boxspring uitgevoerd met hoofdbord Basic, 2 matrassen en topdekmatras. (bxl) 180x200 cm

Details

Boxspring Simmer

AVEK heeft een boxspring ontwikkeld die gebaseerd is op de verfrissende Hollandse zomers. De boxspring is voorzien van een ademende spiraalbodem zodat je een goede ventilatie hebt met daarnaast gecombineerd met een mooi ontwerp. Kortom een mooie boxspring waarin je ontspannen wakker wordt met een goede ventilatie en ondersteuning.

  • 3 prachtige varianten mogelijk; Basic, Classic en Matrix
  • Diverse afmetingen
  • Goede ventilatie
  • Voorzien van een spiraalbodem

De Simmer heeft een duurzame spiraalbodem met een open structuur. Aan de onderkant van de boxspring kan deze optimaal 'ademen'. Dit betekent een uitstekende ventilatie. Huisstofmijt en schimmel krijgen op deze manier minder kans omdat vocht sneller wordt afgevoerd en schone lucht sneller wordt aangevoerd. Slaap zo heerlijk fris.

Het speciale van de Simmer boxspring is het unieke 4-voudige aanpassingsvermogen. Al dezer vier onderdelen dragen bij aan de ondersteuning en het comfort zodat je uitgerust en fris de dag weer kan beginnen.

  • De basis is de dwarsgespannen spiraalbodem
  • Pocketvering in de boxspring incl. 5 comfortzones
  • Pocketvering in de matrassen met de juiste afdeklagen en 7 comfortzones
  • Comfortabel topdekmatras

De totale hoogte van de boxspring is ongeveer 72cm. De matrassen zijn voorzien van thermische geharde pocketveren en afgedekt met Optifoam HR. Standaard bestaat de topdekmatras ook uit Optifoam HR maar je kan ook kiezen voor Climalatex of Talalay naturel latex.

Het oog wil ook wat! De Simmer boxspring heeft een prachtige eigentijdse luxe uitstraling gemaakt van hoogwaardige materialen. Door het kiezen uit een van de mooie stoffen kies je zelf de gewenste sfeer uit voor je slaapkamer.

AVEK is een leverancier van bedden al meer dan 85 jaar! Een Nederlandse producent waar nog met vakmanschap, liefde en zorg bedden matrassen, bodems en boxsprings worden gemaakt. Door het kiezen van hoogwaardige geselecteerde materialen en modernste technieken worden er bedden gemaakt met een grote duurzaamheid en comfort.

Eigenschappen

Naam boxspring simmer avek
Artikelnummer 10212635
Afmetingen (bxl) 180x200 cm
Materiaal Stof
Collectie/Serie -
Uitvoeringen Vlakke boxspring uitgevoerd met hoofdbord Basic