boxspring salvini

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd ca. 7 weken

   
Voor: € 4.670,-

Leverbaar op bestelling

Snel overzicht
Bestaande uit:

Hoofdbord met 2 rijen knopen, oversized, 125cm h / 15-DD-051
2x Boxspring elektr. verstelbaar +/- 27cm hoog / 19-DD-004
12x Chroom poot / 21-DD-04
2x geneste Pocketveren matras soepel en stevig / 16-DD-004/005
1x Minipocket topper met latex en meubelstof rand / 14-DD-015-D (met split )
Stofgroep 2, Range winered 39 (bxl) 180x200 cm

Details

Boxspring Salvini

Deze boxspring Salvini heeft een prachtig genopt hoofdbord wat zorgt voor een eigen look! Wil je ook zo´n mooie boxspring in je slaapkamer? Kies dan een van de boxsprings uit de Puur & Passie collectie van DroomDomein. Deze elektrisch verstelbare boxspring is er daar één van. Ook een vlakke uitvoering behoort tot de mogelijkheden.

  • Keuze in een vlakke of elektrische boxspring.
  • Veel kleuren mogelijk.
  • Diverse afmetingen.
  • Kies zelf je ligcomfort en lighoogte!

Het hoofdbord heeft een hoogte van 110cm of 125cm. Je kan kiezen voor een hoofdbord dat gelijk is aan de breedte van het bed of dat aan beide zijden 10cm breder is. Dit wordt ook wel oversized genoemd. De hoogte van de boxspring is hier afhankelijk van de poten en de topdekmatras. Met bijvoorbeeld een chromen poot en een topdekmatras met minipocket, komt de lighoogte van de boxspring op ongeveer 73cm.

Bepaal zelf je ligcomfort. Dit doe je door te kiezen uit een van de drie soorten matrassen. Elk matras kan in een soepele of stevige hardheid geleverd worden. Daarna kies je een topdekmatras. Er zijn er zeven dus er past er zeker eentje bij jouw persoonlijke slaapvoorkeuren. Vragen die je je hierbij stelt zijn voorbeeld "heb ik het snel warm", "heb ik het snel koud", " ik slaap liever op een zachte of een harde ondergrond". Als je al deze keuzes hebt gemaakt is je perfecte boxspring klaar. Slaap lekker!

De blikvanger in je slaapkamer is niet alleen je boxspring of je kledingkast (ook voor een kast kan je terecht bij DroomDomein), maar zeker ook het bedtextiel! Bepaal je keus uit ons zeer ruime assortiment bedtextiel, kussens en dekbedden. De kussens en dekbedden zijn gemaakt van de beste materialen en hebben elk unieke eigenschappen zodat er altijd wel een kussen en dekbed is die het beste bij jou past!

Eigenschappen

Naam boxspring salvini
Artikelnummer 10210201
Afmetingen (bxl) 180x200 cm
Materiaal Stof
Collectie/Serie -
Uitvoeringen Bestaande uit: Hoofdbord met 2 rijen knopen