boxspring perfect harrogate

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd ca. 9 weken

   
Vanaf: € 3.499,-

Leverbaar op bestelling

Snel overzicht
Vlakke Smart 30 boxspring uitgevoerd met hoofdbord, 2 matrassen Feel Fit P8 en luxe Perfect latex topdekmatras. (bxl) 180x200 cm

Details

Eastborn Perfect Harrogate boxspring

De Eastborn Harrogate uit de Eastborn Perfect collectie is een robuuste boxspring gecombineerd met een romantische/landelijke uitstraling door de prachtige stiknaden. De Harrogate in maat, stof en kleur naar keuze! De Eastborn Harrogate boxspring ventileert uitstekend en heeft een comfortabele hoogte. De boxspring is leverbaar in veel mogelijkheden en geeft je een uitmuntend slaapcomfort!

Mogelijkheden:
  • Keuze uit verschillende hoofdborden
  • Keuze uit diverse stoffen en kleuren
  • Keuze uit hoogte en breedte maten
  • Keuze uit bodem (elektrisch verstelbare bodem)
  • Keuze uit matrassen
  • Keuze uit bijpassende accessoires, zoals voetbord, bedlampje en hocker

Het hoofdbord is afgewerkt met een opvallend stiksel en heeft een hoogte van ongeveer 120cm en is op het dikste punt ongeveer 15cm dik. Daarbij is het hoofdbord oversized, of te wel aan beide kanten is het hoofdbord 5cm breder dan de boxspring.

Eastborn Harrogate bestaat uit de combinatie van vaste Perfect 30 boxsprings, Feel Fit P8 Colour matrassen, een Perfect topdekmatras van latex en het mooie hoofdbord Harrogate. Je kunt de boxspring combineren met pootjes uit de Perfect of Smart Basic collectie, of met voetelementen.

De boxspring Harrogate is voorzien van Eastborn comfortabele Perfect 30 boxsprings. Deze hebben een hoogte van circa 30cm (exclusief poten). De boxspring is voorzien van een comfortabel en duurzaam pocketvering interieur en heeft een ca 10cm hoge vaste rand, wat zorgt voor een extra luxueuze uitstraling.

Ook bij deze boxsprings zijn leverbaar in een vaste en verstelbare mogelijkheid. De verstelbare variant is heeft 2 motoren, inclusief knieholte-ondersteuning, en is uitgerust met een draadloze handbediening.

Het model Eastborn Harrogate heeft Feel Fit P8 Colour matrassen. Deze gestoffeerde matrassen bevatten Multi Phase Technology veren. Dit zijn thermisch nageharde veren die staan voor extra levensduur. De Multi Phase Technology veer heeft de vorm van een zandloper. Dit betekent, dat deze pocketveer jouw lichaam op de juiste plaatsen en op de juiste manier ondersteunt en zorgt voor een prettig ligcomfort. De elastische tijk is behandeld met Sensity®. Hierdoor weer je de huisstofmijt en dit zorgt tevens voor een frisse en hygiënische slaapomgeving.

Combineer deze luxe matrassen met een luxe topdekmatras. Dit model is voorzien van het Perfect topdekmatras van latex en ventilerend Fresssh! Fibre doorstikmateriaal. Heerlijk comfortabel.

Eigenschappen

Naam boxspring perfect harrogate
Artikelnummer 10145566
Afmetingen (bxl) 180x200 cm
Materiaal Stof
Collectie/Serie -
Uitvoeringen Vlakke Smart 30 boxspring uitgevoerd met hoofdbord