boxspring orsara

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd ca. 7 weken

   
Voor: € 2.975,-

Leverbaar op bestelling

Snel overzicht
Bestaande uit:

Hoofdbord met kapnaad, oversized, 110cm h / 15-DD-021
2x Boxspring vlak plint 28cm hoog / 18-DD-005
8x standaard poot zwart rond van 12cm hoog / 21-DD-05 en 4 x supp. poten
2x Combispring matrassen soepel en stevig / 17-DD-010/011
1x Latex topper 1-naalds getuft / 14-DD-012
Stofgroep 2, Range aqua 147 (bxl) 180x200 cm

Details

Boxspring Orsara

Het hoofdbord, met als detail de kapnaad, geeft deze boxspring Orsara uit de Puur & Passie collectie van DroomDomein een eigen gezicht. Het hoofdbord kan op een hoogte van 110cm of 125cm geleverd worden. Daarnaast is het zelfs mogelijk om je hoofdbord deelbaar te krijgen mocht het wat moeilijker zijn om het bijvoorbeeld boven in de slaapkamer te krijgen.

  • Vele afmetingen verkrijgbaar.
  • Kies zelf je matras en topdekmatras.
  • Vele pootmogelijkheden.
  • Keuze uit een mooi actueel kleurenpallet.

Er zijn in totaal zes hoofdborden te vinden in de Puur & Passie collectie waaronder ook een verstelbaar hoofdbord. Daarnaast kunnen de boxsprings die verschillen in hoogtes zowel vlak als elektrisch verstelbaar geleverd worden.

Dit model Orsara is een vlakke boxspring met een totale lighoogte van ongeveer 68cm. De hoogte is mede afhankelijk van de poot en het topdekmatras. De boxspring is voorzien van een plint zodat de boxspring er opties anders uit ziet dan een standaard boxspring.

Kies zelf je matras en topdekmatras, hierdoor kan je zelf beoordelen wat voor jou het beste ligcomfort is. De (geneste) pocketvering matrassen zijn ingedeeld in zeven comfortzondes voor extra ondersteuning. Daarbij zijn ze, en ook de combispring matras, aan beide zijden afgedekt met hoogwaardig koudschuim. De topdekmatrassen bestaan uit verschillende materialen zoals minipocket, traagschuim, latex en of koudschuim. Dit biedt voor ieder een uniek ligcomfort. Probeer het zelf.

Bij DroomDomein kan je zeker je ideale boxspring vinden. Daarnaast bieden we je ook een grote collectie dekbedden, kussens en bedtextiel. Ook hier is het van persoon tot persoon verschillend wat het lekkerste slaapt zodat je uitgerust wakker wordt. De dekbedden en kussens zijn gemaakt van verschillende materialen met elk unieke eigenschappen.

Heb je naast een comfortabel bed ook kastruimte nodig? DroomDomein bied je de keuze uit verschillende kasten die je ook hier zelf kan samenstellen qua hoogte, breedte, kleuren en indeling. Een kast op maat!

Eigenschappen

Naam boxspring orsara
Artikelnummer 10210203
Afmetingen (bxl) 180x200 cm
Materiaal Stof
Collectie/Serie -
Uitvoeringen Bestaande uit: Hoofdbord met kapnaad
Type(s) hoofdbord recht