Meer afbeeldingen

boxspring nordfjord 200

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd ca. 9 weken

   
Vanaf: € 1.499,-

Leverbaar op bestelling

Snel overzicht
Nordfjord 200 Boxspringset

Details

Boxspringset Nordfjord 200

Lekker wegdromen en uitgerust wakker worden in je boxspring van Nordjford. Ook je slaapkamer zal zeker een metamorfose ondergaan met deze Nordfjord 200 uit de collectie van DroomDomein. Design en comfort zijn twee punten die terugkomen bij alle Nordfjord slaapsystemen. Deze boxspring heeft een prachtig hoofdbord dat aan de zijkant schuin afloopt. Hierdoor krijgt het een eigentijds karakter. Er zijn ook twee andere hoofdborden van Nordfjord mogelijk, namelijk een geheel strakke uitvoering en een hoofdbord dat gecapitonneerd is. Deze prachtige boxspring Nordfjord 200 is uitgevoerd in een vlakke slaapsysteem uitvoering, echter voor meer comfort en luxe kun je kiezen voor een elektrische uitvoering. De elektrische boxspring is anders opgebouwd waardoor het model anders oogt. Hier wordt een elektrische boxspring afgebeeld. Voor een afbeelding van de vlakke boxspring verwijzen we je naar de Nordjord 100.

Omdat comfort individueel bepaald wordt, heeft Nordfjord voor haar gestoffeerde matrassen twee verschillende niveaus van comfort ontwikkeld. Aan jou de keuze.

Topdekmatras

Door onze jarenlange ervaring kunnen we je laten kiezen uit 3 verschillende topdekmatrassen. Een topdekmatras geeft extra comfort en geeft je dat echte Scandinavische slaapgevoel. Je kunt kiezen uit een topdekmatras bestaande uit HR-schuim, uit visco of uit latex. Als je kiest voor een elektrische boxspring dan kun je je topdekmatras uit laten voeren als een zogenaamde splittopper. Een topdekmatras verlengt tevens de levensduur van je matras.

Stoffering

Er zijn echter nog meer kleuren stof en lederlook verkrijgbaar. Je bepaalt zelf welke uitstraling en sfeer je slaapkamer krijgt en het belangrijkste: welk extra comfort je er zelf aan toevoegt.

Een bijpassende accessoire zoals een hocker is ook mogelijk, handig als nachtkastje en het maakt je slaapkamer helemaal compleet. De pootmogelijkheden bij dit boxspringconcept bestaan uit hout in een aantal kleuren of een stijlvol aluminium pootje. Boxspring Nordfjord 200 is leverbaar in de afmeting 160 x 200 cm of 180 x 200 cm. Wil je de boxspring extra lang, dan is de lengtemaat 210 cm ook mogelijk. Ontspannen en uitgerust wakker worden is echt geen droom in deze boxspring van Nordfjord.

Eigenschappen

Naam boxspring nordfjord 200
Artikelnummer 10166857
Materiaal Nee
Collectie/Serie Nordfjord
Uitvoeringen Bestaande uit: 1x hoofdbord Nordfjord 200 oversized
Type(s) hoofdbord recht | koudschuim | Latex | Visco/traagschuim
Breedte(s) B 160 cm | B 180 cm
Lengte(s) L 200 cm | L 210 cm
verstelbaar electrisch verstelbaar | vlak