boxspring eastborn smart newcastle

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd ca. 9 weken

   
Vanaf: € 1.999,-

Leverbaar op bestelling

Snel overzicht
Vlakke 20 Smart boxspring uitgevoerd met hoofdbord, 2 matrassen Feel Fit P4 en luxe Smart comfortschuim topdekmatras. (bxl) 180x200 cm

Details

Eastborn Smart Newcastle boxspring

De boxspring Newcastle uit de Eastborn Smart collectie is de absolute winnaar met een design twist. Het model is voorzien van een hoog, recht vormgegeven hoofdbord met een subtiele afronding aan de bovenkant. Je kan kiezen uit een hoofdbord van 85 of 70cm hoog. De dikte bedraagt ongeveer 11cm. De boxspring is leverbaar in de vele stoffen die Eastborn in zijn collectie heeft. Genoeg keuze dus!

  • Keuze uit verschillende hoofdborden
  • Keuze uit meer dan materiaal, structuur en kleur opties
  • Keuze uit hoogte en breedte maten
  • Keuze uit bodem (elektrisch verstelbare bodem)
  • Keuze uit matrassen
  • Keuze uit bijpassende accessoires, zoals voetbord, bedlampje, nachtkastjes

De Eastborn Newcastle boxspring is voorzien van vaste Smart 20 boxsprings, Feel Fit P4 Colour matrassen, een Smart topdekmatras van comfortschuim en het hoofdbord Newcastle. Je kunt de boxspring combineren met pootjes uit de Perfect of Smart Basic collectie, of met voetelementen.

Het model Newcastle is voorzien van comfortabele Smart 20 boxsprings met een hoogte van ongeveer 20cm (exclusief poten). Binnen in zijn ze voorzien van een comfortabel en duurzaam pocketvering interieur. Je kan de boxspring als vlakke boxspring of als elektrisch verstelbare boxspring verkrijgen. De verstelbare variant heeft 2 motoren, inclusief knieholte-ondersteuning, en heeft een handige draadloze handbediening.

Het model Newcastle is voorzien van Feel Fit P4 Colour matrassen. Dit wil zeggen dat de matrassen gestoffeerd zijn en een gezoneerd pocketvering interieur hebben. Daarnaast zijn ze ongeveer 2cm hoog. De elastische tijk van deze matrassen is behandeld met Sensity®. Hierdoor krijg je een frisse en hygiënische slaapomgeving en houdt je huisstofmijt buiten de deur. De matrassen worden gecombineerd met een topdekmatras. Je slaapcomfort wordt hierdoor verhoogd. Model Newcastle is standaard voorzien van het Smart topdek van comfortschuim.

Al onze boxspring modellen zijn te combineren met een groot aantal accessoires. In onze collectie bieden we onder andere een private light, de subtiele verlichting onder je bed, die reageert op jouw beweging. Als finishing touch voor je slaapkamer vind je hier ook nachtkastjes, voetenbanken en hockers.

Eigenschappen

Naam boxspring eastborn smart newcastle
Artikelnummer 10145564
Afmetingen (bxl) 180x200 cm
Materiaal Stof
Collectie/Serie -
Uitvoeringen Vlakke 20 Smart boxspring uitgevoerd met hoofdbord