boxspring bovalino

VoorraadstatusLeverbaar op bestelling

Levertijd ca. 7 weken

   
Voor: € 4.230,-

Leverbaar op bestelling

Snel overzicht
Bestaande uit:

Hoofdbord 1 rij, oversized, h 125cm / 15-DD-041
2x Boxspring elektr. verstelbaar 22cm / 19-DD-002
12x poot verstelbaar / 21-DD-02   
2x Pocketveren matras soepel en stevig /16-DD-002/003
1x Combiveringtopper met meubelstofrand / 14-DD-014-D (met split)
Stofgroep 2, Gloss grijs 801 (bxl) 180x200 cm

Details

Boxspring Bovalino

Boxspring Bovalino is samengesteld uit de nieuwe Puur & Passie collectie van DroomDomein. Een elektrische boxspring met volop comfort en gemak in een eigentijds dessin. Boxspring Bovalino is voorzien van een hoofdbord met een hoogte van 110 of 125cm.

  • Keuze uit diverse ligcomforts.
  • Diverse afmetingen en hoogtes.
  • Actuele kleuren en stoffen.
  • Kies je eigen stijl!

De Puur & Passie collectie heeft verschillende stijlen van boxsprings te bieden. Boxspring Bovalino is daar één van. Er zijn zes hoofdborden waaruit je kan kiezen. De meeste kunnen in twee hoogten geleverd worden, 110 of 125 cm. Daarnaast kan je kiezen of je het hoofdbord even breed wil hebben dan de boxspring of 10cm meer aan beide kanten, dit noemen we oversized. Bepaal zelf met je hoofdbord en de kleur jouw stijl van de boxspring.

De elektrische boxspring geeft veel extra comfort maar dit model is ook met een vlakke boxspring leverbaar. De lighoogte van deze boxspring Bovalino is ongeveer 62cm. De hoogte kan variëren door de verschillende poten en topdekmatrassen die mogelijk zijn. De matrassen zijn er in drie soorten met elk in een soepele en stevige uitvoering. De keuze voor een soepel of stevig matras heeft mede te maken met lichaamsgewicht en persoonlijke voorkeur.

Bepaal met je topdekmatras het comfort van je boxspring. De Puur & Passie collectie bied je de keuze uit zeven verschillende topdekmatrassen die verschillende comforts hebben. Bijvoorbeeld met latex, koudschuim, traagschuim en mini pocketveren. De keuze is aan jou!

DroomDomein bied je naast boxsprings ook slaapkamers, kledingkasten en bedtextiel. Zowel in de winkel als op de website kan je terecht voor advies. Kledingkasten zijn leverbaar in vele kleuren en afmetingen zodat je voldoende opbergruimte hebt maar dat het toch uit het zicht is. Slaapkamers zijn net zoals de boxsprings leverbaar in diverse stijlen. Dit geldt ook voor het mooie bedtextiel van leverancier Beddinghouse. Mooie prints, actuele kleuren maar ook prachtige uni's!

Eigenschappen

Naam boxspring bovalino
Artikelnummer 10210185
Afmetingen (bxl) 180x200 cm
Materiaal Stof
Collectie/Serie -
Uitvoeringen Bestaande uit: Hoofdbord 1 rij