0 producten
€ 0,-

90 dagen omruilgarantie op matrassen

Uitgeslapen wakker worden doe je op een matras die is afgestemd op jouw lichaam, slaaphouding en jouw comforteisen. In ons assortiment vind je zowel soepele matrassen als stevige matrassen waarmee je jouw slaapcomfort kunt verhogen. Slapen is heel persoonlijk.

Om goed te kunnen ervaren of je het juiste matras hebt gekozen, moet je minimaal 30 nachten op het matras hebben geslapen.Dat is logisch omdat je altijd moet wennen aan een nieuwe matras. Als je daarna (tot maximaal 90 dagen) nog niet tevreden bent, mag je binnen deze periode omruilen. Je mag jouw matras éénmaal omruilen en je ruilt altijd om voor een andere matras uit het matrassenassortiment Klimaat, Ruimte en Natuur in een soepele of stevige uitvoering. Deze omruilgarantie geldt uitsluitend voor 1-persoonsmaten en betreft de kern, de hoes blijft bij jou.

Als je omruilt voor een duurdere uitvoering, betaal je de meerprijs bij. Als je omruilt voor een voordeliger variant, krijg je het verschil terug. Aangezien het een omruilgarantie is, wordt het aankoopbedrag niet geretourneerd.

Op deze manier werken we aan jouw optimale slaapwensen en word je weer uitgerust en ontspannen wakker!

Op deze matrassen kun je 90 dagen proefliggen: